Om Oss

Vi som driver företaget heter Peter och Helena Liljedorff. Vi är tävlingsryttare och vår inriktning är hoppning. Peter är också banbyggare och diplomerad tränare och Helena är diplomerad unghästutbildare och hovslagare.

Vi startade vår verksamhet för över 15 år sedan. Vi drivs av kärleken till hästar och viljan att tvecklas och bli bättre. I vårt team finns även Stella Liljedorff som rider och tävlar en del hästar i stallet. Vi har dessutom Linnea som jobbar i stallet och ser till att våra hästar har det bra och får bästa möjliga omsorg.

Vill du ha din häst utbildad och tävlad är det bara att höra av sig. Vi hjälper även till med försäljning och har ett brett kontaktnät.

Vill du flja oss på tävling och se hur det går är det enklast via facebook och instagram. På instgram heter vi hpl_invest.

Helena

Jag började rida på Borås Ridhus vi ca 7 års ålder. Var under flera år mer eller mindre bosatt på ridskolan. Fick till sist en egen ponny och började tävla. Under åren har jag ridit ett antal SM på ponny och som young rider. Jag har även ridit lag SM på Strömsholm. Jag har utbildat flertalet hästar till svår hoppning och jag är diplomerad unghästutbildare. Numera är jag även utbildad hovslagare. 

Peter

Jag är uppvuxen i Skåne i Höör där min mamma och pappa drev ridskola. Jag fick snabbt en egen ponny som jag tävlade en del på. Senare flyttade jag till Nässjö i småland och forsatte min ridning där. Jag har ridit hela mitt liv och är uppväxt i en hästverksamhet. Jag är tränare och banbyggare och gillar att hjälpa folk framåt med sin ridning.

Stella

Jag är 16 år gammal och har ridit sedan jag var väldigt liten. Karriären började på shettisen Zeb. Etter det har jag haft ett antal ponny som jag utbildat med hjälp av mamma och pappa. Jag red SM för children 2020 på Falsterbo. Nu rider jag unghästar och försäljningshästar. Jag tar emot ponny för utbildning och försäljning.

Din Titel

Här börjar din text. Du kan klicka här och börja skriva. Dicta sunt explicabo nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt neque porro quisquam est.

Eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt neque porro quisquam est qui dolorem ipsum quia dolor sit amet consectetur adipisci velit sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem ut enim ad minima veniam.